Змагалися юнаки 2006-2007 р.н. Ці команди восени дебютують у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Тобто турнір мав статус підготовки до цього престижного змагання.

Микола Нєгрєєв працював начальником команди майстрів «Локомотив» і директором обласної ДЮСШ з футболу.  Був енергійною і спортивною людиною. Він дуже любив спорт і особливо футбол, – розповів тренер-методист ДЮСШ Блохіна-Бєланова Іван Подзігун. – Це 23-й меморіал Миколи Нєгрєєва. Восьмого травня цього року йому могло б виповнитися 80 років.

На старт вийшли вісім команд, розбитих дві групи. Вони представляли Бердичів (Житомирська область), Тиврів і Вінницю. В фіналі зустрілися дві команди ДЮСШ Блохіна-Бєланова 2006 р.н. Перший склад переграв другий із рахунком 5:1. В поєдинку за бронзу перша команда ДЮСШ «Прем’єр-Нива» здолала другу – 6:0.

– Ми не планували фінал за участі двох команд ДЮСШ Блохіна-Бєланова. Думали, що доведеться битися за золото із «Прем’єр-Нивою». Але наш другий склад у групі переграв нивівців із рахунком 1:0. Тобто, як виявилося, на сьогодні ми є сильнішими, – сказав тренер чемпіонів Валерій Базалицький.

На урочистому нагородженні були присутні дружина Миколи Нєгрєєва Галина і його онук Денис.Призи вручав директор ДЮСШ Блохіна-Бєланова Ігор Коваль, його заступник Іван Подзігун і старший тренер цієї спортшколи Валерій Базалицький. Нагородили не лише призерів, а й кращих гравців кожної команди та найсильніших футболістів всього меморіалу (за амплуа).

Валентина Лісова