Вінницька громада відправила чергову допомогу бійцям на Східний напрямок

Сьогодні, 27 грудня, для однієї з військових частин, де служать вінничани, представники Вінницької міської ради завантажили чергову машину з технічним обладнанням та засобами обігріву. На Східний напрямок передали Авіаційний комплекс та 5 тисяч хімічних грілок, які вже через декілька днів опиняться в руках наших Захисників.

Як зазначив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний, з початку повномасштабного вторгнення вже 24 військові частини отримали допомогу від міста.

“Ми передаємо один безпілотний авіаційний комплекс і 5 тисяч хімічних грілок українського виробництва. Переконані, що таке обладнання допоможе у боротьбі з російськими окупантами і вбереже життя наших оборонців, а хімічні грілки зігріють у негоду. Те, що було передано нашим військовим – працює, відгуки маємо позитивні. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб об’єднує депутатів Вінницької міської ради і вони неодноразово долучалися до передач для оборонців”, – сказав Андрій Очеретний.

Військовий, який отримував допомогу і відвезе її побратимам, подякував усій Вінницькій громаді за небайдужість та підтримку:

“Дякуємо за допомогу, яка врятує багато життів наших людей і допоможе побороти російську агресію. Зараз ми працюємо на Східному напрямку, вже завтра вантаж буде на місці”, – сказав офіцер.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin