«Ці режими починають змахувати на маленький дурдом»: як карантин вплинув на життя фотографа : 14:04:2020

«Ці режими починають змахувати на маленький дурдом»: як карантин вплинув на життя фотографа
  • Редакція 20minut.ua публікує цикл статей про те, як коронавірус та впровадження карантину змінює життя вінничан різних професій: мандрівників, генеалогів, священиків, волонтерок…  
  • Нижче вже 14 історія з циклу. У ній фотограф Артур Покорський розповідає про те, як застряг у Чехії, про свої вчинки від нудьги і про те, що буде робити після повернення в Україну.

— Взимку я поїхав до Чехії. В житті потрібні були зміни, нові висоти, досягнення, новий досвід. Ще місяць тому, коли кордони офіційно закрились, я з групою «авантюристів» гуляв і роздивлявся пам’ятки чеського міста Брно. Працюючи і розвиваючись в цій країні, я щось чув про ситуацію в Китаї, але якихось переживань і глобальних проблем, що могли б зачепити весь світ, я не бачив, а тому не сприймав це всерйоз. 

На той момент, якщо чесно, вистачало власних проблем, які я намагався вирішити. Поїхати в чужу країну і зрозуміти, що ти не настільки сильний, як тобі здавалося і отримати реальний вихід з зони комфорту — це те, чим я тоді жив. А ще, думками я вже знаходився вдома, хоча за планом мав повертатися лише за місяць-півтора.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin