«Важко знайти доставку їжі для змій»: як карантин вплинув на життя власниці екзотичних тварин : 13:04:2020

«Важко знайти доставку їжі для змій»: як карантин вплинув на життя власниці екзотичних тварин
  • Редакція 20minut.ua публікує цикл статей про те, як коронавірус та впровадження карантину змінює життя вінничан різних професій: прес-секретарок, мандрівників, працівників міськради, генеалогів… 
  • Нижче вже 13 історія з циклу. У ній кінологиня та власниця екзотичних тварин Діана Тарабан розповідає про пошуки їжі для своїх улюбленців, про викуп лисиць з хутряних ферм, а також про те, як в умовах карантину проходить дресирування собак.

— До карантину мої дні були доволі контрастними. Зазвичай я займаюсь з тваринами, як зі своїми, так і чужими. Взагалі живу на два міста — Вінниця та Київ. Кілька днів на тиждень проводила в Києві. Також частенько їздила на кінну базу за місто.

Коли тільки почали показувати новини з Китаю, я ніяк на це не відреагувала. Бо це не вперше, коли людство зіштовхується з новою хворобою. Я поставилася до цього спокійно. Але коли Китай почав закривати все на карантин, я була дуже вражена. Саме тоді стало зрозуміло, що зовсім скоро почнеться паніка в масах, і що нам цього також не уникнути. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin