У Вінниці завершився конкурс патріотичного малюнка “Твої долоні – мої крила. Воїнам ЗСУ”

У Вінниці протягом двох тижнів тривав конкурс “Твої долоні – мої крила. Воїнам ЗСУ” серед вихованців VinSmart Центру. Під час конкурсу дітлахи малювали патріотичні малюнки, кращі з яких зменшували в розмірі, аби потім створити брелоки Захисникам.

Мета заходу – активізація національно-патріотичного виховання дітлахів, розвитку відповідальності за майбутнє своєї держави з надією і вірою у перемогу України.

До участі доєднались усі відвідувачі Центрів, які з любов’ю та вірою в Перемогу виготовляли власні вироби. В результаті було представлено понад сотню малюнків, включаючи індивідуальні та колективні шедеври, що вразили своєю творчістю. З них обрали 35 найкращих робіт, які були проскановані та зменшені до потрібного розміру.

Як результат – сто яскравих брелоків, які направлять до українських Захисників та Захисниць, аби підняти їхній бойовий дух.

За словами педагогів Центрів, кожен брелок – це маленький шедевр, що несе у собі відданість та підтримку від їх талановитих вихованців.

Малечі такі заходи дуже подобаються, адже вони є творчими та цікавими. Діти мали можливість розвинути власну фантазію та водночас порадувати наших оборонців.

«Ми вдячні кожному учаснику за їхню творчість та вклад у створення цього унікального подарунка для наших військових. Нехай ці брелоки стануть символом нашої єдності та вдячності перед тими, хто стоїть на захисті», – сказав директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin