На Вінниччині поліція за минулий тиждень розкрила 91 злочин

За минулий тиждень у Вінницькій області поліцейські розкрили 91 злочин та відреагували на понад 3,5 тисяч повідомлень громадян

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області


В період карантину поліцейські не лише забезпечують контроль за дотриманням введених карантинних обмежень, несуть службу на контрольно-пропускних та карантинних постах, але й виконують повсякденну роботу, пов’язану з реагуванням на повідомлення громадян, розкриттям злочинів, проводять превентивну діяльність для запобігання правопорушенням.
За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, за минулий тиждень підрозділи поліції Вінниччини забезпечили реагування на 3587 заяв та повідомлень громадян, з яких 328 з ознаками кримінальних правопорушень.


Поліцейськими встановлено осіб, які підозрюються у вчиненні 91 злочину.
Правоохоронцями розкрито умисне вбивство 53-річної жінки у Крижопільському районі, замах на вбивство 64-річної мешканки Тростянецького району, умисне тяжке тілесне ушкодження та хуліганство із застосуванням зброї.

Окрім того, впродовж тижня працівниками територіальних органів поліції розшукано 14 зловмисників, що підозрюються у вчиненні крадіжок чужого майна та 2 грабіжників.
Задокументовано 2 факти збуту наркотичних засобів та 18 фактів зберігання наркотиків та викрито незаконні посіви конопель у Барському районі. У чоловіка на присадибній ділянці вилучили 122 рослини коноплі та близько кілограма марихуани.
Працівниками Управління превентивної діяльності ГУНП та працівниками Управління патрульної поліції складено 3 тис. 48 протоколів за порушення Правил дорожнього руху, у тому числі затримано 118 водіїв, що керували транспортними засобами у стані сп’яніння.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin