Вінницька міська рада продовжить підтримувати бізнес у 2024 році

У 2024 році Вінницька міська рада буде й надалі підтримувати підприємців, які активно збільшують кількість робочих місць у громаді, забезпечують динамічний розвиток середнього та малого бізнесу, сприяють їх детінізації та переходять на зелену енергетику, користуючись відновлювальними джерелами енергії. Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці та у телеграм-каналі.

“Продовжуємо підтримувати підприємців, які створюють нові робочі місця, орієнтовані на зелену енергетику та активно розвивають власний бізнес, а значить – підсилюють економіку громади. Відповідне рішення, яке стосується трьох Порядків із підтримки бізнесу, схвалили на виконкомі міської ради. Минулого року ці інструменти показали свою ефективність, тому ми вирішили їх продовжити”, – розповів Сергій Моргунов.

Загалом у 2023:

  • 12 підприємств встановили сонячні електростанції та подали документи для отримання підтримки з міського бюджету;
  • за 374 новостворені робочі місця міська рада бізнесу компенсувала витрати на ЄСВ;
  • 4 субʼєкти господарювання скористалися Порядком по компенсації відсотків за залученими кредитами.

“За два роки великої війни наші підприємці показали свою стійкість, вміння справлятися із новими викликами, а головне – зберегли свої виробничі потужності і залишилися працювати в Україні. Це сьогодні особливо важливо. Тож і ми маємо всіляко сприяти таким підприємцям та підтримувати їх”, – додав він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin