У Віннниці зоопарк шукає опікунів для тварин. Відео

 вінницькому зоопарку шукають опікунів для тварин. Така практика, кажуть, є звичною для європейських звіринців. Там волонтери буквально стають в черги за підопічними. Впровадити ідею заклад підштовхнув карантин – адже від держави отримує лише частину фінансування – на зарплати працівників. Все інше має заробляти сам. Наразі тварини не голодують, але їжі вистачить лише на місяць, на прибуток поки не розраховують, бо, через обмеження, не можуть приймати відвідувачів.

Опікуни зобов’язані годувати тварин, але забирати їх додому не зможуть. Всі умови закріплять угодою.

Першою обрала собі опікунів вінницька ІТ-компанія.

«Шефство над родиною єнотів у ІТ-компанії вирішили взяти невипадково. Саме цю тварину називають у SkySoft.tech – Ukraine символом компанії. Зображення тваринки можна побачити на фото обкладинки офіційної сторінки SkySoft.tech – Ukraine у Фейсбук.

Для родини смугастохвостих перерахували благодійну допомогу у розмірі 2,5 тисяч гривень.

На ці кошти Подільський зоопарк придбав корм та засоби захисту для обробки тварин від кліщів, а також засоби для профілактики глистяної інвазії. Це якісний збалансований корм, збагачений вітамінами та мінералами», – повідомляє прес-служба звіринця.

«Подільський зоопарк готовий працювати з усіма бажаючими взяти шефство над іншими звірами та птахами, що утримуються у нашому зоопарку», – зазначив директор Євгеній Ткачик.

На вольєрах, де утримуватимуться тварини, над якими візьмуть шефство підприємства, компанії, громадські організації чи окремі підприємці, за його словами, розміщуватимуться відповідні інформаційні щити, що міститимуть логотип, рекламу, контактні дані опікуна.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin