У Вінниці влаштували розважально-пізнавальний захід для дітей з сімей загиблих Захисників, а також з багатодітних сімей

Цими вихідними департамент соціальної політики міської ради за підтримки Всеукраїнського проєкту «Є надія» організував захід для діток з сімей полеглих Захисників і Захисниць та з багатодітних родин. Малеча брала участь в розважально-пізнавальній ігротеці: змагалися у вікторинах, квестах та рухливих іграх.

Департамент соціальної політики надає комплексну підтримку родинам полеглих Захисників і Захисниць. Зокрема, один із напрямів турботи про них – розважально-пізнавальні заходи для діток полеглих оборонців.

Близько 25 діток загиблих (померлих) Захисників і Захисниць, а також малеча із багатодітних родин взяли участь в розважально-пізнавальній ігротеці. Діти грали в рухливі ігри, брали участь у вікторинах та літературних квестах, а ще – слухали повчальні притчі і обмінювались враженнями.

Ігрова програма сподобалась дітям, вони весело та корисно провели час і отримали подарунки від організаторів.

«Під час заходу в залі панувала атмосфера дружності, веселощів і непідробної радості. Разом з партнерами, завдяки підтримці яких був організований цей розважальний захід, радіємо, що нам вдалось досягти поставленої мети і розважити дітей та їхніх мам, з якими малеча завітала на захід», – зауважила директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Захід відбувся за участі волонтерському активу Всеукраїнського проєкту Є НАДІЯ / There is hope. Реалізація цього проєкту здійснюється за підтримки асоціацій громадських та благодійних організацій та направлена на допомогу людям в умовах війни.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin