«Золото», два «срібла» та три «бронзи» здобули спортсмени із Вінниці на Всеукраїнському турнірі з самбо серед кадетів

Більше 250 спортсменів з 15 областей України з’їхалися до Києва на Всеукраїнський турнір з боротьби самбо серед кадетів 2008-2010 років народження. Змагання розпочалися 30 січня і триватимуть до 1 лютого. Вихованці збірної Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 вже демонструють відмінні результати. Наразі вони здобули 7 медалей, а в командному заліку впевнено утримуються на третьому місці.

Підготував наших самбістів тренер-викладач МДЮСШ № 5 Олег Бузовський. Він підкреслив важливість виїзних змагань для юного покоління спортсменів та подякував Захисникам України за можливість тренуватись та змагатись у непростий для країни час.

«Кожен вихід на килим – не лише спортивний виклик, а й тріумф над власними лімітами, – розповідає тренер. – Завдяки витримці, майстерності та величезній роботі, наші вихованці впевнено і гідно розпочали рік. Готуємось до нових перемог».

Один із призерів турніру Володимир Дніпровський зізнався, що хоч це і не перші його змагання такого рівня, втім він щоразу готується та робить все можливе, щоб гідно представити Вінницю та свою спортивну альма-матер.

А голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський зазначив: «Сьогодні наші спортсмени мають змогу продовжувати тренуватися і здобувати перемоги на Всеукраїнському рівні, підіймати прапор і пишатися тим, що є українцями».

У підсумку змагання в категорії «кадети» спортсмени з міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 посіли такі місця:

І місце – Оксана Малюта;

II місце – Юлія Смолій;

II місце – Володимир Дніпровський;

III місце – Карина Малюта;

III місце – Маргарита Гнатюк;

III місце – Анастасія Майдуда;

V місце – Володимир Гуменний.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin