Підопічні Вінницького терцентру в’яжуть килимки та теплі шкарпетки для оборонців

Підопічні Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування продовжують допомагати Захисникам та Захисницям. Бабусі власними руками виготовляють килимки та в`яжуть теплі шкарпетки для оборонців. Вироби передають волонтерам, які доставляють їх безпосередньо до військових.

Теплі хендмейд вироби виготовляють працівниці та відвідувачі факультету здорового способу життя відділення денного перебування. Під керівництвом Валентини Морнової бабусі виготовляють яскраві килимки та теплі шкарпетки. Працівники Терцентру співпрацюють з волонтерами, які збирають речі та передають їх пункт призначення.

«Уже другий рік наші працівники та відвідувачі невтомно плетуть для захисників теплі речі, вкладаючи у свою роботу не тільки сили, але й турботу про кожного, хто наразі боронить Україну і наближає Перемогу!» – зазначає директорка Терцентру Галина Бачинська.

Як зауважують самі бабусі, в’язання теплих виробів – це чудова нагода зайнятися улюбленою справою та тим самим допомогти військовим.

Нагадаємо, хендмейд вироби бабусі Терцентру неодноразово передавали також у медзаклади, де лікуються військові. Також підопічні беруть участь у благодійних ярмарках, де продають свої вироби, а виручені кошти передають на ЗСУ.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin