Міністр розвитку громад про візит у Вінницю: “Я вражений тим, що було зроблено у місті”

5 травня, міський голова Сергій Моргунов продемонстрував Міністру розвитку громад та територій України Олексію Чернишову, як ведуться роботи на об’єкті. Посадовець ознайомився з ходом робіт на трасі М-12, будівництвом нової школи на Поділлі та корпусу клінічної лікарні швидкої медичної допомоги на Київській.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов був захоплений величезним обсягом реалізованих проектів у місті.

“Я вражений тим, що було зроблено умісті. Це дуже гарний приклад кооперації Державного фонду регіонального розвитку та місцевої влади. Я впевнений Вінницька алея повинна стати прикладом такої кооперації”, — зазначив Олексій Чернишов

Вінницький міський голова висловив надію, що уряд в майбутньому підтримає ці 3 об’єкти фінансово.

“Ці проекти є результатом спільної роботи центральних органів влади, регіональної і місцевої. Ні для кого не секрет, що саме завдяки реформі децентралізації, програмі Державного фонду регіонального розвитку – ми змогли в принципі подумати про те, що такі проекти можна реалізовувати. Враховуючи те, що Уряд Володимира Гройсмана досить серйозно до цього відносився, ми на паритетних умовах, фактично 50/50, реалізовували будівництво. Я маю надію, поспілкувавшись уже з Олексієм Михайловичем Чернишовим, що ми точно завершимо будівництво школи”, – каже міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin