Вінниця прощається з полеглим військовим Єгором Шалінським, який пішов на фронт добровольцем

Сьогодні, 16 лютого, Вінниця проводжає в останню путь Захисника Єгора Шалінського. Чоловік пішов на службу добровольцем. Останній бой воїн прийняв поблизу селища Опитне Донецької області.

Єгор Сергійович народився 22 лютого 1989 року у місті Кривий Ріг в родині військового. Коли Єгору було три роки, сім’я переїхала до Вінниці. Навчався в ліцеї №13, згодом – у політехнічному коледжі (наразі Вінницький технічний фаховий коледж) за спеціальністю моториста. За час свого життя змінив багато професій.

На фронт Єгор Сергійович пішов добровольцем у квітні 2022 року. Потрапив до першого окремого батальйону морської піхоти, що входить до складу 36-ї окремої бригади морської піхоти. Після проходження військового навчання потрапив до Миколаївської області, потім воював в гарячих точках. Останній бой прийняв у селище Опитне, поблизу Донецького аеропорту, 23 жовтня 2022 року.

Довгий час він вважався безвісти зниклим. В листопаді 2023 року родині Єгора Сергійовича надійшло повідомлення про збіг ДНК. Згодом підтвердили загибель військового.

У чоловіка залишились дружина та двоє доньок.

Прощання розпочнеться сьогодні об 11:00 за адресою: вул. Олега Антонова, 42. О 12:00 відбудеться відспівування в Храмі Св. Архістратига Михаїла. Поховають оборонця на Алеї Слави Сабарівського кладовища о 13:00.

Вічна пам’ять воїну та співчуття рідним!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin