Колектив «Вінницяміськтеплоенерго» зібрав одноденний заробіток на потреби працівників, які зараз перебувають на фронті

Зі слюсарів, зварювальників, монтерів, техніків та інженерів у військові. Понад 40 працівників КП «Вінницяміськтеплоенерго», які раніше піклувались про те, щоб у квартирах містян було тепло, тепер дбають про те, аби в ці домівки не прийшов ворог. Підприємство за усіма своїми мобілізованими працівниками зберігає посаду та робоче місце.

Крім того, у грудні було ухвалено рішення – перерахувати одноденний заробіток всіх керівників та інженерно-технічних фахівців на потреби працівників, які зараз перебувають на фронті.

Зібрані кошти витратили на закупівлю для військових необхідних екіпіровки та пристроїв.

«Цього разу ми підійшли до питання забезпечення наших мобілізованих індивідуально. Ми телефонували кожному і питали, в чому є потреба. Так сформувався певний перелік – оптичний приціл, Bandera Power, берці, бушлати, теплі штани, павербанки, тактичні рукавиці, плитоноски, спальний мішок. На зібрані кошти придбали все це і передали. Хлопці замовлені речі вже отримали й користуються ними та дякують за підтримку, – зазначає генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик. – Я вдячний кожному нашому співробітнику, хто долучився до доброї справи. Вдячний кожному військовому, хто боронить нас на полі бою. Можу з упевненістю сказати, що це була не остання наша допомога військовим, будемо допомагати, підтримувати й надалі».

Загалом, колектив Вінницяміськтеплоенерго регулярно підтримує ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення. Так, з 2022 року, підприємство передало військовим:

  • автомобіль, переобладнаний на мобільну лазню;
  • автомобіль для перевезення вибухонебезпечних снарядів після проведення розмінування;
  • перерахували одноденний заробіток у сумі 800 тисяч грн на потреби ЗСУ;
  • оптичні пристрої;
  • безпілотник;
  • планшет;
  • пічки-буржуйки та матеріали для їхнього виготовлення;
  • одяг та екіпірування.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin