На Вінниччині активно будують дороги попри карантин

Не зважаючи на карантин Вінниччині триває будівництво та ремонт автошляхів, зокрема, значна увага приділяється дорогам загального користування місцевого значення в рамках реалізації Національної програми «Велике будівництво».

Сьогодні, 13 травня, в рамках робочої поїздки до Немирівського та Бершадського районів, голова обласної державної адміністрації Владислав Скальський перевірив стан виконаних робіт із ремонту дорожнього полотна так званого «Гордіївського шляху».

Керівник регіону ознайомився з ходом поточного середнього ремонту автомобільної дороги С-02-20-21 (Вінниця-Турбів-Гайсин-Велика Михайлівка) – Гордіївка км 7+659 – км 12+271.

На цій ділянці дороги, протяжністю 4,612 км, роботи завершено в повному обсязі.

Варто зазначити, що з початку року в області активно продовжуються роботи з відновлення та забезпечення утримання доріг місцевого значення — на це передбачено 1262,1 млн грн коштів державного дорожнього фонду.

За словами керівника ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» Володимира Костенка, загальна протяжність дороги — 12,3 км, ремонтна частина ділянки склала 4,6 км. Реалізацію проєкту з поточного середнього ремонту розпочато в 2019 році, відтак, проведено ремонт на ділянці 3 км, а також передбачено спрямування коштів державного дорожнього фонду, загальною сумою 59700,0 тис. грн.
Матеріал верхнього шару дорожнього покриття – чорне шосе. Проєктом передбачалось інженерне облаштування — встановлення спеціальних споруд та засобів, призначених для забезпечення безпечних та зручних умов руху, тротуару; а також облаштування об‘єктів дорожнього сервісу — автобусної зупинки і зелених насаджень.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin