Михайло Дідик із Вінниці представить Україну на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби

Нещодавно на чемпіонаті України з греко-римської боротьби U-15, вихованець міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» (СК «Лідер») Михайло Дідик виборов «золото». Так, юний спортсмен забезпечив собі місце у складі збірної команди України та путівку на чемпіонат Європи, який відбудеться в травні в Греції.

Як розповів тренер-викладач МК ДЮСШ «Вінниця» Ігор Петрик, чемпіонат України проводили в місті Ужгород. На змагання з’їхались близько 350 найсильніших борців з різних міст країни. Михайло Дідик здобув пальму першості у ваговій категорії 52 кг.

Окрім того, тренер повідомив, що з Вінниці були ще спортсмени, які достойно представили наш край, серед них вихованці СК «Олімп», КЗ «Вінницька обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа», СК «Лідер». У підсумку на турнірі маємо двох чемпіонів з Вінниччини: Михайло Дідик та Рахман Гамідов у ваговій категорії до 48 кг. Останнього тренує Тогрул Юсіфзаде з КЗ ВОКДЮСШ.

А в загальному заліку збірна команда Вінницької області посіла високе 4 місце серед 20 областей України.

Також Ігор Петрик зазначив, що Михайло багаторазово брав участь у міжнародних та Всеукраїнських турнірах й має на своєму медальному рахунку багато нагород різного ґатунку. Але чемпіонат Європи – буде вперше у його спортивній кар’єрі.

«Юнак дуже талановитий та має велике спортивне майбутнє. Він займається у нашій школі впродовж п’яти років і за цей час проявив себе якнайкраще. Минулого року восени Михайло виграв Кубок України у своїй віковій категорії. Він старанно працює, дуже цілеспрямований та рішучий», – підкреслив Ігор Петрик.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin