Вінниця проводжає на вічний спочинок полеглого Героя Анатолія Дячука

Анатолій Дячук став на захист рідної землі навесні 2022 року. Виконував бойові завдання у лавах військової частини А3160, де опанував саперну справу. Загинув 7 березня цього року в районі Покровська Донецької області. Воїну було лише 45 -ть…

Вінничанин Анатолій Дячук народився 7 жовтня 1978 року. Закінчив 20-ту загальноосвітню школу, а потому Вище художнє професійно-технічне училище №5 та пройшов строковий вишкіл в армії. Втім, попри все залишався цивільною людиною. До великої війни спробував себе у різних професіях та працював на різних підприємствах. Створив сім’ю, в якій разом із дружиною виховував двох дітей: 13-літню донечку та 5-річного синочка.

«Анатолій не лише вмів, а й любив все робити своїми руками. Ось і хату побудував разом із батьком, і паркан добротний поставили. Здавалося б живи і радуйся… Втім, війна забрала його у нас, – каже дружина полеглого Героя Марина. – Чоловік був дуже життєрадісним, його щирість приваблювала людей. Він мав багато друзів, які його поважали та цінували…»

Церемонія прощання із Анатолієм Дячуком розпочнеться о 12:00 поминальною панахидою у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin