Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організував похід на ковзанку для дітей пільгових категорій

Сьогодні, 12 березня, близько п’ятдесяти маленьких вінничан отримали можливість активно провести час та вперше стати на ковзани. Похід на ковзанку до “Льодової арени” був організований для малечі із сімей Захисників та Захисниць, вимушених переселенців, багатодітних родин та тих, хто опинився у складних життєвих обставинах. Ця ініціатива відбулася в рамках акції “Діти мають право на дитинство”, командою Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Катання на ковзанах – особливо приємна та корисна розвага, переконаний депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Теймур Абушов.

«Дуже добре, що дітки можуть провести час весело гуртом. Сьогодні тут зібрали півсотні діток, яким потрібні позитивні емоції», – сказав Теймур Абушов.

Його колега, депутатка Вінницької міської ради та координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Антоніна Іващук розповіла, що на заході зібралися як малюки у супроводі батьків, так і старші діти – від 4 до 14 років, які з задоволенням катаються на ковзанах. Дві третини з них вийшли на лід вперше.

Своїми враженнями поділилась мама чотирирічної Маргарити, пані Світлана. Вона розповіла, що сьогодні вперше з донькою опановують катання на ковзанах.

«Дітям дуже важливо дарувати емоції та нові враження. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб вкотре довів, що кожна дитина має право на дитинство», – додала Антоніна Іващук.

Довідка: Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin