У Вінницькій області триває Велике будівництво

Сьогодні, 18 травня, в режимі онлайн відбулась щотижнева апаратна нарада під керівництвом голови ОДА Владислава Скальського.

Про втілення основних кроків у рамках «Великого будівництва» поінформував заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Піщик.

«Наразі ми продовжуємо реалізовувати на Вінниччині Національний  проєкт «Велике будівництво». Він поєднує у собі проведення робіт з будівництва, реконструкції та капітального ремонту п’яти закладів освіти, а також п’яти дошкільних закладів та п’яти спортивних об’єктів. Проєкт включає забезпечення капітального та поточного середнього ремонту доріг загального користування державного та місцевого значення, а також реконструкцію 10 опорних лікарень, а саме – приймальних відділень. Реалізація проєкту проводиться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування обласного, районних та місцевих бюджетів», – зазначив Олександр Піщик.

Обласною комісією було розглянуто та затверджено зміни до переліку об’єктів, які фінансуються за рахунок ДФРР, а також було визначено технічну заміну двох  спортивних об’єктів.

Зокрема, планується проведення капітального ремонту міського стадіону ДЮСШ «Авангард» у Калинівці з метою створення належних умов для проведення занять.  Також передбачено і реконструкцію спортивного майданчика Немирівського спортивного комплексу під мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту.

Минулого тижня Уряд затвердив зміни до переліку об’єктів в рамках реалізації проєкту «Велике будівництво» на Вінниччині.

Під час засідання онлайн Олександр Піщик також розповів про поточний стан виконання робіт на об’єктах, які фінансуються в рамках зазначеного проєкту.  Загалом, роботи виконуються відповідно до встановленого графіку.

У свою чергу, начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Алексєєв поінформував про розбудову дорожньої інфраструктури області.

«На виконання програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», Укравтодором  поставлене завдання виконати ремонтні роботи на автомобільній дорозі М – 12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка. Відповідно до Постанови КМУ № 36 від 29.01.20, профінансовано 8 об’єктів на загальну суму 1 млрд 86 млн грн: 5 об’єктів капітального ремонту, 3 – поточного середнього ремонту», – зазначив Ігор Алексєєв.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin