Пріоритет турбота: молодь Вінниці спільно з відділом молодіжної політики відвідали вихованців дитбудинку

Представники Вінницької громади продовжують активно діяти в рамках своїх пріоритетів, з яких головним є турбота. Цього разу, відділ молодіжної політики спільно з Вінницькою молодіжною радою здійснюють важливе завдання – турботу за маленькими вихованцями Вінницького обласного спеціалізованого будинку дитини, які мають ураження центральної нервової системи та порушення психіки.

За словами начальниці відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак, забезпечення турботи про найбільш вразливі категорії населення є важливим напрямком роботи муніципалітету, тож спільно з активною молоддю вирішили перезавантажити малечу з дитячого будинку.

У межах своєї роботи працівники відділу молодіжної політики та учасники молодіжної ради не лише відвідали дітей, але й влаштували для них день, наповнений світлом та радістю. Два майстеркласи, проведені спільно з дітьми, стали не лише творчими заняттями, а й можливістю подарувати маленьким серцям щастя та відчуття радості.

Як поділилась представниця молодіжної ради Вікторія, під час занять на обличчях дітей з”явилися яскраві посмішки, а їхні очі наповнили захопленість та радість. Отримані солодощі стали приємним доповненням цього дня, що додало трішки барв у буденне життя маленьких вихованців.

«Це було дуже важливо для нас, щоб підтримати та зробити день дітей яскравішим та щасливішим. Ми вдячні всім, хто підтримав нашу ініціативу та долучився до цього чудового заходу. Наша спільна робота дала можливість подарувати дітям незабутні враження та моменти радості», – поділилася начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак.

Учасники молодіжної ради додали, що ця ініціатива стала ще одним прикладом того, як спільна робота та турбота можуть зробити світ навколо нас кращим і яскравішим особливо для тих, хто потребує підтримки та уваги.

Загалом на пріоритет «Турбота» цьогоріч у бюджеті ВМР громади передбачено понад 800 мільйонів гривень, а це – 27 % коштів, які не входять до захищених статтей.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin