У Вінниці на вулиці Соборній, 22 встановлено контейнерний майданчик з роздільним збором сміття

У Вінниці в дворі будинку на вулиці Соборній, 22 облаштували контейнерний майданчик закритого типу з роздільним збором сміття.

“Раніше тут баки стояли просто неба, що призводило до нарікань мешканців на неестетичний вигляд, тому люди попросили облаштувати тут контейнерний майданчик”, – розповідає директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Віталій Місецький.

На майданчику розташували чотири контейнери для роздільного збору сміття та одну ємність для суміші, яка знадобиться для посипки прибудинкової території під час ожеледі.
Сам майданчик огородили та зробили накриття. Контейнерні майданчики такого типу почали встановлювати в обласному центрі з 2019 року. Такі майданчики мають низку переваг та дозволяють підтримувати належний санітарний стан та естетичний вигляд прилеглої території.

“Цей формат добре зарекомендував себе раніше, завдяки йому, забезпечується чистота прилеглої території, – каже очільник департаменту. – Накриття унеможливлює потрапляння опадів. Крім того, відходи не роздуваються вітром та не розносяться тваринами”.

Контейнерний майданчик встановили коштом міського бюджету. Цьогоріч в місті мають облаштувати ще два контейнерних майданчики.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin