У Вінниці запрацював Побутовий центр для переселенців. Який перелік послуг?

У Вінниці за співпраці муніципалітетів Вінниці та Маріуполя на Хмельницькому шосе запрацював побутовий центр для переселенців з Маріуполя. У цьому центрі є стоматологічний кабінет, перукарня, кабінет швачки, пральня та коворкінг. Там надають 32 різноманітні послуги. В офіційному відкритті центру брали участь міський голова Вінниці Сергій Моргунов і міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

Побутовий центр «ЯМаріуполь. Турбота» у Вінниці став уже сьомим осередком турботи. Тут три тисячі маріупольських переселенців зможуть скористатися побутовими сервісами за доступною ціною чи безкоштовно, говорить міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.У Вінниці відкрили побутовий центр для переселенців «ЯМаріуполь. Турбота»

«Це другий центр, який створюється у Вінниці. Ми маємо гуманітарну складову – це Центр «ЯМаріуполь» на вулиці Соборній. І зараз ми створюємо побутову складову. Головна мета – підтримка та допомога нашим маріупольцям. Тут маріупольці працюють заради маріупольців. Головне завдання сьогодні – згуртувати нашу громаду. І головне, щоб люди поверталися до життя: через психологічну підтримку, через такі центри», – додає Вадим Бойченко.

Співпраця між Вінницею та Маріуполем почалася ще у 2017-му році й за ці роки переросла у справжню дружбу, говорить Вінницький міський голова Сергій Моргунов. У Вінниці працює три осередки для маріупольців – «ЯМаріуполь», «ЯМаріуполь. Турбота» та «ЯМаріуполь. Родина» (оздоровчий центр).У Вінниці відкрили побутовий центр для переселенців «ЯМаріуполь. Турбота»

«Попри всі страшні випробування, які маріупольцям довелося пережити через війну – вони змогли знайти в собі сили та почати нове життя. Зі свого боку Вінницька міська рада готова підтримувати вас й надалі та робити все можливе, щоб Вінницю ви відчували як свій другий дім. Сподіваюся, що робота нового побутового центру «ЯМаріуполь. Турбота» буде такою ж потрібною людям та результативною», – говорить Сергій Моргунов.

Центр «ЯМаріуполь. Турбота» працює за адресою: вулиця Хмельницьке шосе, 85.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin