Вінницька громада передала допомогу бійцям ще чотирьох військових частин

Для бійців ще чотирьох військових частин Вінницька міськрада разом з громадою та координаторами Гумштабу передала чергову допомогу: сім Mavic 3T, сім тепловізорів, п’ять зарядних станцій Bandera Power та два прожектори.

Частина обладнання поїде разом із хлопцями на передову на східний напрямок. Інше обладнання буде допоміжним для захисників, що полюють на повітряні засоби, якими противник атакує українське небо.Mavic 3T, тепловізори, зарядні станції та прожектори передала Вінницька громада для бійців ще чотирьох військових частин

«Неодноразово Вінницька міська рада допомагала нашій частині. Перед цим ми також отримали прожектори. батареї для мобільних вогневих груп. За допомогою попередньо переданого обладнання, а саме прожектора, наша мобільна вогнева група вже знищила безпілотний літальний апарат. Цього разу ми отримали, зокрема, Mavic 3T. Він дозволить навіть у нічний час забезпечити безпеку нашого особового складу», – говорить військовослужбовець однієї з військових частин.

Допомога українським військовим – залишається пріоритетним напрямом для роботи Вінницької громади, говорить секретар міської ради Павло Яблонський.Mavic 3T, тепловізори, зарядні станції та прожектори передала Вінницька громада для бійців ще чотирьох військових частин

«Сьогодні наша команда, разом з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом та всіма вінничанами передала українським захисникам чергову допомогу. Загалом ми допомагаємо в тій чи іншій формі понад 30 військовим частинам та формуванням. І ця допомога буде лише посилюватися, враховуючи наші повноваження в межах чинного законодавства», – говорить Павло Яблонський.

Нагадаємо, згідно з дослідженням ГО «Громадський контроль», Вінниця є лідером серед обласних центрів за часткою передбачених коштів на підтримку Сил Оборони України.

А бюджет громади на 2024 рік розподілений згідно з ключовими принципами та пріоритетами: безпека та оборона, стійкість, турбота.

На пріоритет «безпека та оборона» передбачили майже 1 млрд грн. Це третина коштів, які не входять до захищених статтей.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin