У Вінниці завершили капремонт ще одного ліфта у будинку на вулиці Агатангела Кримського, 48

Представники підрядної організації виконали ремонт підйомника у житловому будинку на вулиці А. Кримського, 48. Замінили ліфт у другому під’їзді багатоповерхівки, що дозволило продовжити термін його експлуатації на 12 років.
 

«Цей ліфт вичерпав свій гарантійний 25-річний термін експлуатації, тож ми не змогли не реагувати на ситуацію. Тому було вирішено допомогти мешканцям цього будинку, в якому раніше створили ОСББ. Маємо дбати про стійкість нашої критичної інфраструктури та підтримувати її в належному стані», – зазначає директор департаменту житлового господарства ВМР Віталій Місецький.

В межах часткової модернізації тут замінили лебідку, тягові канати, обмежувачі швидкості, купе та щити кабіни, пост керування, електропроводку, встановили новий дзвінок, кнопки виклику тощо. Крім того, в підйомнику встановили сучасні енергоощадні світильники.

«Фактично після завершення робіт ми отримали сучасний та енергоефективний підйомник, який ще довго служитиме мешканцям будинку. Після капітально-відновлювального ремонту люди зможуть безпечно користуватися цим ліфтом ще 12 років. Під час робіт працівники КП “Вінницяліфт” вперше виготовили кабіну з нержавіючої сталі, на кшталт такої, якою облаштовані нові турецькі підйомники, які у місті розпочали встановлювати минулого року. Вона більш надійна, стійкіша до корозії та не потребує фарбування», – розповідає Віталій Місецький.

Оновлений підйомник також обладнали системою безпровідної диспетчеризації. Вона дозволяє напряму зв”язатися з диспетчером «Вінницяліфт» у випадку аварійної зупинки підйомника. Ця система, зокрема, добре себе зарекомендувала під час частих відключень електроенергії, які відбувались восени 2022 року.

Усі роботи виконали коштом міського бюджету.

Загальна кількість підйомників у місті – понад 1 700.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin