Під’їхав на скутері та видер з рук планшет і телефон

26 травня у Бершадському районі 37-річний місцевий житель пограбував двох жінок.  У потерпілих зловмисник відібрав планшет та мобільний телефон.
Близько 2-ї години ночі до поліції звернулись 20 та 26-річні жительки села Джулинка з заявами про пограбування. За словами потерпілих, невідомий чоловік під’їхав до них на скутері та силою відібрав гаджети.
Як розповів начальник Бершадського відділу поліції Віктор Пірус, наступного дня за описом потерпілих поліцейські встановили зловмисника, причетного до пограбування. Ним виявися 37-річний житель сусіднього села. Речі потерпілих у нього вилучені. Чоловік не вперше потрапляє в поле зору поліції та має судимості за вчинення розбою та грабежу.
Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 186 КК України (грабіж). Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру. За таке правопорушення передбачено до 8 років ув’язнення. © Офіційний сайт Національної поліції: https://vn.npu.gov.ua/news/grabizh/policziya-zatrimala-zlovmisnika-yakij-pograbuvav-dvox-zhinok/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin