У Вінниці студенти вивчали диджитал-сферу

Студенти з Вінницького фахового коледжу Національного університету харчових технологій отримали можливість пройти навчальні курси з SMM, організовані відділом молодіжної політики.

На зустріч запросили кваліфікованих спікерів Ірину Глушко та Ангеліну Болюх, які надали студентам інформацію про популярні професії контент-мейкера, фотографа, копірайтера та таргетолога.

«Така подія виявилася особливо корисною для студентів, які навчаються ефективно використовувати соціальні мережі для досягнення своїх цілей. Цього разу їм розповіли, як використовувати рекламу для своїх продуктів, як створити власний бізнес та як привернути увагу до свого контенту», – сказала начальниця відділу молодіжної політики ВМР **Юлія Мончак. **

Також вона додала, що сьогодні все більше молоді шукає роботу в соціальних мережах, тому були певні, що таке навчання виявиться корисним.

Студенти також дізналися, як ефективно спілкуватися з різними групами людей через соцмережі для досягнення кращих результатів.

Учасники зауважили, що такі ініціативи їм дуже подобаються. «Приємно, що місто слідкує за тенденціями та організовує актуальні навчання для молоді», – сказала студентка Олександра.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin