Знову важка втрата… Вінниця прощається з Героєм Вітюком Василем Івановичем…

Вітюк Василь Іванович добровільно став у лави оборонців України у перші дні повномасштабного вторгнення. Був стрільцем-гранатометником у 120-й бригаді територіальної оборони ЗСУ. Разом із побратимами пройшов пекельні бої під Куп’янськом та Бахмутом. Загинув воїн 17 травня. Снайперська куля наздогнала його поблизу села Стариця Чугуївського району Харківської області. Захиснику було лише 58 років… Вдома на нього чекали дружина та троє дітей…

Народився Василь Вітюк 1 січня 1966 року у с. Тростянець Тиврівського району Вінницької області. Після школи навчався у Миколаївському вищому професійному училищі суднобудування, а по його закінченні, уклав контракт із армією . Довгий час проходив службу у званні прапорщика у різних регіонах тоді ще радянського союзу. А повернувшись до цивільного життя, зупинився у Вінниці. До повномасштабної війни працював на підприємстві у Літинському районі.

«Батько був душею нашої сім’ї. Чуйним, добрим, найкращим. Він нас усіх тримав та оберігав і саме заради нас пішов воювати…», – розповідає донька загиблого Героя Олеся.

Церемонія прощання із Василем Вітюком розпочнеться о 10:00 за адресою: просп. Юності, 20. А об 11:00 поминальну панахиду за воїном відслужать у Храмі на вул. Липовецька, 1-А.

Поховають Захисника на його батьківщині у с. Тростянець.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна, світла пам’ять Герою!

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin