Пройшов майстерклас із виготовлення повітряних зміїв: мета зміцнити сімейні стосунки

Нещодавно у Вінниці відбувся незабутній майстерклас із виготовлення повітряних зміїв. Захід став справжнім щастям для дітей та їхніх рідних, які провели час разом, створюючи чудові сімейні спогади. Організатори: ТaтоHub.Вінниця спільно з VinSmart Центром.

Захід із виготовлення повітряних зміїв мав на меті не лише розважити учасників, а й зміцнити сімейні стосунки. Як зазначають організатори, якісно проведений час з дитиною сприяє розвитку емоційного зв’язку та довіри.

«Ми віримо, що такі заходи дуже важливі для сімей. Вони допомагають батькам і дітям проводити час разом у конструктивний та веселий спосіб, – поділився своїми думками керівник ТaтоHub.Вінниця Дмитро Мира. – Виготовлення повітряних зміїв стало чудовою нагодою для татусів показати своїм дітям щось нове та захоплююче».

Під час майстеркласу діти та їхні батьки не тільки виготовляли повітряних зміїв, а й дізналися про історію цього давнього мистецтва, отримали корисні поради щодо конструювання та запуску зміїв. Завдяки спільним зусиллям, кожна родина мала змогу створити унікальну іграшку, за польотом якої потім із радістю спостерігали із землі.

«Це було неймовірно! Ми з сином вперше робили повітряного змія власноруч, і він був у захваті», – розповідає учасник майстеркласу військовослужбовець Вадим. – Такі заходи дуже об”єднують і дарують багато позитивних емоцій».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin