Антирекорд – у Вінниці 57 хворих на COVID-19

У Вінниці стрімко збільшується кількість хворих на COVID-19. За минулу добу у місті лабораторно підтвердили 57 випадків інфікування коронавірусом. Загалом, з початку епідемії у Вінниці зареєстровано 777 випадків інфікування коронавірусом, з них 71 дітина. Коронавірус уже забрав життя 11-х вінничан. 

На стаціонарному лікуванні в медичних закладах міста зараз лікується від коронавірусу 83 жителя міста. В реанімаційному відділенні міської лікарні №1 перебуває 8 пацієнтів, з них 6 з підтвердженим коронавірусом. Їх стан стабільно важкий. В реанімаційному відділенні Вінницької районної лікарні також перебуває один вінничанин з коронавірусом в тяжкому стані. 

Вдома амбулаторно лікуються 208 пацієнтів. Під спостереженням сімейних лікарів перебуває 735 осіб.

«Мушу констатувати, що ми на сьогоднішній день маємо дуже тривожні новини. За останню добу була зареєстрована найбільша кількість інфікування з початку епідемії, як і по області, так і по місту. По області маємо 81 випадок, по місту – 57. Це створює надзвичайно загрозливу ситуацію, яку ми всіма зусиллями протягом цих трьох місяців намагалися утримати, застосовуючи усі карантинні заходи. На сьогоднішній день саме такі тривожні показники створюють надмірне навантаження на медичну систему Вінниці. Фактично, у нас на 100% заповнена міська клінічна лікарня №1 хворими саме на коронавірус», – зазначив міський голова Сергій Моргунов під час онлайн-брифінгу 12 червня. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin