У місті поновлюють блокпости. Епідемічна ситуація ускладнюється

На позачерговому засіданні Вінницької обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 12 червня прийняли рішення про введення обмежувальних заходів у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації із захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.

«Впродовж трьох останніх днів збільшилась кількість хворих на коронавірусну хворобу COVID-19, які перебувають на стаціонарному лікування. На даний час в стаціонарах області визначених для госпіталізації осіб із COVID- 19 лікується 131 людина. Майже у 90,0% госпіталізованих перебіг захворювання середньої ступені важкості, 10,0% хворих потребують реанімаційних заходів.

Зросла завантаженість ліжок, і склала – 35,0%, в т. ч. Вінницька МКЛ №1- 82,0%, Хмільницька ЦРЛ та Жмеринська ЦРЛ – 40,0%.

Збільшилась кількість осіб з лабораторно підтвердженими випадками коронавірусної хвороби COVID-19, які перебувають під спостереженням сімейних лікарів на амбулаторному лікуванні – 335 осіб.

Дана ситуація ймовірно пов’язана із послаблення карантинних заходів, недотриманням значною частиною населення протиепідемічних вимог», – заначено в протоколі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin