У ще одній вінницькій багатоповерхівці оновлюють ліфт

У Вінниці розпочали капітальний ремонт ще одного ліфта. Цього разу підйомник оновлять в третьому під”їзді багатоквартирного будинку на вулиці Дмитра Майбороди, 37. В межах робіт тут мають повністю замінити кабіну підйомника. Зокрема, замість старої фарбованої кабіни з ДСП встановлять сучасну з нержавіючої сталі.

Крім того, ліфт додатково обладнають системою безпровідної диспетчеризації, яка дозволяє напряму з”єднатися з диспетчером аварійної служби у випадку непередбаченої зупинки підйомника, що особливо актуально зараз, в період застосування аварійних вимкнень електроенергії.

Як розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, ліфт оновлюють на прохання мешканців. Роботи виконують на умовах співфінансування. Основну частину витрат візьме на себе міський бюджет.

Наразі підрядник уже виконав демонтажні роботи та розпочинає монтаж обладнання.

«Цей ліфт вичерпав свій гарантійний 25-річний термін експлуатації, тож ми не змогли не реагувати на ситуацію. Тому було вирішено допомогти мешканцям цього будинку. Маємо дбати про стійкість нашої критичної інфраструктури та підтримувати її в належному стані», – зазначає директор департаменту житлового господарства ВМР Віталій Місецький.

Загалом з початку року в обласному центрі повністю чи частково з допомогою міського бюджету капітально відремонтували підйомники за наступними адресами: вул. А. Кримського, 48; вул. Академіка Янгеля, 73; вул. Келецька, 124; вул. Генерала Григоренка, 67.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin