Привітали оборонців з нагоди річниці створення військової частини 3008 Національної гвардії України

Сьогодні, 27 червня, напередодні 32-ї річниці з дня заснування військової частини 3008 Національної гвардії України, у Вінниці відбулося нагородження кращих військовослужбовців.

Привітав оборонців секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський. Він підкреслив важливість ролі Національної гвардії у забезпеченні безпеки та спокою нашої держави, особливо у складний для України час. А також висловив щиру подяку військовослужбовцям за їхню самовіддану службу.

“Своєю працею ви стоїте на сторожі безпеки й мирного спокою нашої держави. Щиро дякую всім військовослужбовцям за службу. Бажаю усім мирного неба над головою та швидшого повернення додому живими та неушкодженими”, – зауважив Павло Яблонський.

Серед нагороджених – десять військовослужбовців, які відзначились високими результатами в службово-бойовій діяльності, виявлену високу професійну майстерність, відвагу, ініціативу і наполегливість, участь в захисті суверенітету, незалежності та територіальної цілісності та недоторканості України.

“Муніципалітет пишається своїми воїнами та продовжує надавати їм всебічну підтримку. Для цього бюджет на 2024 рік, ми прийняли передусім відповідно до наших пріоритетів – це безпека та оборона, стійкість та турбота, завдяки яким ми можемо якісно підтримувати військових. Впевнені, що разом здолаємо всі труднощі й досягнемо перемоги, зберігши мир і спокій у наших домівках”, – підсумував секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin