Фахівці КП «Вінницяміськтеплоенерго» виконують всі заходи з підготовки теплового комплексу до наступного опалювального сезону

Ремонтують котельні, мережі, теплові камери, індивідуальні та центральні теплові пункти, щоб вінничани могли перезимувати з теплом та гарячою водою. КП «Вінницяміськтеплоенерго» активно готується до опалювального сезону 2024-25 років, виконуючи заплановані заходи.

Наразі працівники теплопостачальної компанії міста уже провели:

  • ремонтно-профілактичні роботи на 22 котельнях з 48 ;
  • планово-попереджувальні ремонти на 31 ЦТП з 59;
  • планово-попереджувальні ремонти на 220 ІТП з 428;
  • ремонтні роботи у 590 теплових камерах із 1 408;
  • гідравлічні випробування 91,6 км теплових мереж із загальної протяжності 171,6 км у двотрубному виконанні.

Також фахівці компанії проводять повірку приладів обліку теплової енергії, природного газу, електричної енергії та холодної води.

Крім того, як зазначає генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик, фахівців підприємств активно працюють і на мережах, зокрема, проводять реконструкції аварійних ділянок тепломереж. Роботи уже виконані на дев”яти ділянках: по вул. Чайковського, вул. Нарбута, вул. Соняшниковій, вул. Варшавській, вул. І. Гаспринського, вул. Академіка Янгеля, вул. Стрілецькій, вул. Волошковій, вул. Героїв Крут. Загальна протяжність реконструйованих тепломереж у двотрубному виконанні становить 1,3 км.

«Аварійні ділянки мереж, які непридатні для використання, замінюють на нові, попередньо ізольовані з низькою теплопровідністю. Це дозволяє мінімізувати тепловтрати при транспортуванні теплової енергії від джерела виробництва до споживача», – зазначає очільник підприємства.

Нагадаємо, у місті більшість мереж теплопостачання побудовані в 70-80 роках минулого століття, тож саме з ними були пов”язані найбільші втрати теплової енергії.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin