Оперативно та якісно: де сьогодні у Вінниці лагодять водогони та електромережі

У вівторок, 2 липня, Вінниця продовжує жити у звичному ритмі. Муніципальний транспорт вийшов на маршрути у повному складі, комунальні служби міста дбають про чистоту територій, регулярний вивіз сміття та комфорт жителів. Також на порядку денному – виконання низки заходів на мережах міста. «Сьогодні синоптики прогнозують ускладнення погоди зі штурмовим посиленням вітру. Тому просимо вінничан бути максимально обережними під час перебування поблизу зелених насаджень, ліній електропередач», – зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

А бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять сьогодні водогони за наступними адресами:

  • вул. К. Широцького, 8-12;
  • вул. Р. Скалецького, 35;
  • перехрестя вул. Хмельницьке шосе, 25 – Д. Майбороди, 2-А.

Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове призупинення подачі гарячої води за адресою: вул. Келецька, 132. Причина – ліквідація наслідків пошкодження трубопроводу.

У «Вінницьких міських електромережах» своєю чергою попереджають про тимчасові відключення світла на вулицях: В. Порика, просп. Юності, Хмельницьке шосе, Політехнічна. Причина – планові роботи на мережах.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin