Живе спілкування у дитячому розважальному центрі «Країна мрій»: відпочинок для дітей оздоровчого центру «ЯМаріуполь.Родина»

Вже традиційно три роки поспіль відділ молодіжної політики ВМР та VinSmart Центр активно долучаються до організації змістовного дозвілля для дітей із Маріуполя. Для того сьогодні, 2 липня, близько 70 дітей з батьками активно та весело провели час у дитячому розважальному центрі «Країна мрій».

Малеча стрибала, долала перешкоди, проходила лабіринти та брала участь в естафетах.

«Спільні емоції й активності зближують. Отож, такі зустрічі потрібні для розвитку дитини. Тут крутий простір для самовираження, різні види активностей та що важливо – це сімейне дозвілля, яке наповнить їх скарбничку незабутніми емоціями», – каже начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Директор VinSmart Центру Дмитро Мира додав, що кожна дитина повинна мати яскраві спогади та щасливе дитинство. «Під час заходу малеча відпочивала, а ми своєю чергою раділи від їхніх посмішок», – каже він.

Також він додав, що в планах – щоб кожна табірна зміна, що відпочиває в оздоровчому центрі «ЯМаріуполь.Родина», відвідала дитячий розважальний центр «Країна мрій».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin