У Вінниці завершились курси розмовної української мови «Вільна українська»

Черговий курс з вивчення україської мови у Вінниці підійшов до завершення. Три групи слухачок і слухачів протягом 12 занять мали змогу вдосконалити своє мовлення та знання української граматики.
Цьогоріч до проєкту доєдналися майже півсотні внутрішньо переміщених осіб, вінничанок і вінничан.

За три тижні модераторки курсів пропонували відвідувачкам і відвідувачам цікаві лінгвістичні вправи. На курсах всі охочі практикували вільні висловлювання, пригадували етикетні формули української мови, проявляли себе в діалогах у різних ситуаціях, повторили правописні норми.

«На курсах української мови я дізналася багато нового, стала більше читати українських книжок, стараюся розмовляти тільки українською. Ці курси не тільки навчають української мови, а ще і прививають любов до неї. Наша викладачка Світлана настільки гарно продемонструвала всю красу української мови, що тепер є велике бажання розвиватися далі. Такі курси необхідні, я обов”язково відвідаю їх ще. Дякую всім, хто долучився до такої важливої місії розвитку української мови в суспільстві!», – так відгукуються про проєкт «Вільна українська» відвідувачка курсів Надія.

Нагадаємо, цьогоріч проєкт реалізовано Вінницькою міською радою у співпраці з ГО «ВІСь».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin