Відчуйте магію кольорів та відкрийте нові горизонти: 24 липня Майстер-клас з колористики

24 липня з 16:00 до 17:00 у Хабі МістоЗмістів (вул. Сковороди, 11) відбудеться майстерклас з колористики. Відділ молодіжної політики міської ради запрошує молодь Вінницької громади дізнайтися більше про основи колористики, вплив кольорів на сприйняття та психологію, попрактикуватись у створенні кольорових композицій, проекспериментувати з палітрами та відтінками. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням.

«Ви хочете розкрити свій творчий потенціал та дізнатися більше про світ кольорів? Тоді запрошуємо вас на наш майстерклас з колористики! Ви отримаєте персональні поради та рекомендації, які допоможуть знайти ваш власний стиль. Наш майстерклас призначений для всіх, хто цікавиться мистецтвом та хоче поглибити свої знання в області колористики», – підкреслила начальника відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак.

Вона додала, що учасники з користю проведуть час, навчяться чогось нового.

«Відчуйте магію кольорів, відкрийте нові горизонти та дайте волю своїй фантазії. Приходьте і відкрийте для себе світ кольорів разом з нами!» – каже Юлія Мончак.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin