Провели екскурсію середмістям Вінниці для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Для 15 діток, які опинилися у складних життєвих обставинах та отримують соціальні послуги у Вінницькому міському центрі соціальних служб, провели оглядову екскурсію «Місто над Бугом». Захід організував Вінницький міський центр соціальних служб спільно з КП «Офіс туризму» Вінниці.

Екскурсію для малечі провела гідеса Офісу туризму Соломія Грон. Протягом двогодинної прогулянки хлопці та дівчата по-новому подивилися на центр Вінниці, ознайомилися з таємницями, що приховують у себе звичні місця рідного міста. Поговорили про вежу Артинова, яка стала символом та візитівкою нашого міста, познайомилися з легендарним готелем «Савой».

Маршрут включав головну синагогу Вінниці та будівлю Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Валентина Отамановського. Цікавими розповідями супроводжувався прохід до театру імені Садовського через центральний міський парк імені Леонтовича.

«Діти отримали масу задоволення, нові знання, дізналися цікаві факти про рідне місто. Після закінчення від центру надання соціальної послуги з формування життєстійкості дітки отримали невеличкі подаруночки на згадку про цікаву екскурсію. Важливо дбати про маленьких мешканців громади, які, на жаль, опинилися в складних життєвих обставинах, турбуватися про їхній добробут та розвиток», – зазначила начальниця відділу «Служба соціальної роботи в громаді» Вінницького міського центру соціальних служб Леся Палій.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin