«Форум молодих лідерів» дав змогу молоді позмагатись в історичному квізі

У Вінниці протягом двох днів тривав просвітницький захід «Форум молодих лідерів». Він проходив під гаслом «Молодь для Перемоги» і став платформою для обміну знаннями, ідеями та досвідом серед тих, хто прагне змінювати країну на краще. Для учасників провели чимало заходів, а саме: тематичні тренінги, дискусії та інтелектуальні ігри.

Навчання виявилося для молоді не менш цікавим, адже учасники взяли участь в майстер-класах з надання першої домедичної допомоги, самозахисту, а також у тренінгах з ораторського мистецтва, проєктного менеджменту. Молодь навіть позмагалися в історичному квізі.

За словами голови Вінницької молодіжної ради Марії Маєвської, на форумі учасники пізнали нове та дізнались, як організовувати та реалізовувати суспільно важливі ініціативи, як правильно формувати команду та управляти ресурсами.

«Ці знання дадуть нам змогу ефективно реалізовувати свої проєкти, що спрямовані на розвиток громадянського суспільства. Також ми мали змогу розслабитись в неформальній обстановці та провести час за розмовами та грою на гітарі», – зауважила вона.

Вдячна вінницькій молоді за свідому та патріотичну позицію начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

«Вінницька молодь розвантажує гуманітарні вантажі, плете сітки та донатить. Тому вже два роки поспіль на форумі збираємо тих людей, які своїми діями пришвидшують українську Перемогу та докладають якомога більше зусиль, аби майбутнє нашої держави було світлим та яскравим для усіх українців, незалежно від віку та вподобань», – каже вона.

За словами учасника форуму Валентина Грицишена, це були чудові два дні.

«Ми пізнавали нове, розширювали горизонти та спілкувались з владою та однолітками. Загалом, якщо говорити про враження, то саме тут ми змогли розслабитись та відпочити від буденності, пограти в спортивні ігри, поспілкуватись та побудувати плани на майбутню відбудову нашої країни. Особисто від себе хочу виокремити навчання з ораторського мистецтва, яке допоможе нам, молодим лідерам, ефективніше доносити свої думки та ідеї до широкого загалу. Успішне володіння цим інструментом є необхідною навичкою для будь-якого лідера, особливо в умовах сучасного світу, де комунікація грає ключову роль», – зауважив він.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin