Вінницькі спортсмени здобули дві золоті, шість срібних та сім бронзових нагород на Всеукраїнському турнірі із боротьби самбо

З 14 по 18 серпня у місті Чернівці проходив чемпіонат України з боротьби самбо серед юніорів, юніорок, юнаків, дівчат старшого віку та кадетів (спортивне та бойове) (IІІ ранг). 13 вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 вибороли дві золоті, шість срібних та сім бронзових нагород.

Так, вінничани Артем Мрочко та Артем Зімін стали чемпіонами у категорії «юнаки».

Срібними призерами змагань стали: Владислав Ткачук, Олег Кобенда, Каріна Малюта, Віра Устюгова, Володимир Дніпровський та Оксана Малюта.

Бронзовими нагородами поповнили скарбничку спортшколи: Світлана Клімова, Анна Барабаш, Анастасія Майдуда, Артем Мрочко, Каріна Малюта, Анна Барабаш та Анастасія Майдуда.

Підготували спортсменів до Всеукраїнського змагання тренери-викладачі МДЮСШ № 5 Олег Бузовський та Володимир Беліков.

Олег Бузовський зазначив, що чемпіонат був дуже важливим для наших борців, оскільки є відбірковими до чемпіонату світу.

«Наші вихованці Артем Зімін та чемпіон Європи Антон Додон захищатимуть честь Вінниці на чемпіонаті світу, який відбудеться на початку жовтня на Кіпрі», – підкреслює тренер.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський привітав юних спортсменів та побажав їм нових звершень та перемог.

«Майбутній чемпіонат світу із самбо – можливість для наших спортсменів показати свою силу, витривалість та майстерність на світовій арені. Вірю, що наші хлопці будуть гідно представляти Вінницю, адже вони доклали максимум зусиль на тренуваннях. Перемога – це не просто мета, це результат наполегливої праці, і я впевнений, що наші спортсмени готові її досягти. Ми пишаємося ними і бажаємо нових звершень!» – говорить Сергій Краєвський.

Зазначимо, чемпіонат України з боротьби самбо відзначився великим змагальним духом. На спортивну подію з’їхались 440 самбістів із 19 областей України. За підсумком турніру команда Вінниччина посіла 1 командне місце серед юнаків, 2 місце – серед юніорів та 2 – серед кадетів.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin