Матеріально-технічна допомога на передову передбачає 150 безпілотних літальних апаратів…

Цього четверга, 29 серпня, під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради ухвалили рішення про передачу технічної допомоги для оборонців трьох військових частин, які захищають Україну від російських окупантів на найгарячіших напрямках фронту.

Матеріально-технічна допомога на передову передбачає 150 безпілотних літальних апаратів, розповідає директор департаменту цивільного захисту Вінницької міської ради Олег Парфілов.

За його словами, така техніка не лише допомагає оборонятися від окупантів, а й зберігати життя наших бійців під час виконання бойових завдань.

«Ми на постійній основі підтримуємо зв’язок з військовими, збираємо їх запити і робимо все можливе, щоб оперативно їх забезпечити необхідним оснащенням. Така техніка має хороші характеристики, вона дієва і допоможе українським воїнам ефективно виконувати поставлені завдання на передовій. Найголовніше – вбереже їм життя та здоров’я», – сказав Олег Парфілов.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Вінницька міська рада на регулярній основі підтримує 37 військових формувань.

Нагадаємо, на пріоритет «Безпека та оборона» цьогоріч у бюджеті громади передбачили майже 1 млрд грн, а на сьогодні ця сума зросла до 1 млрд 210 млн грн.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin