Допомога для пенсіонерів від організації «Карітас-Спес-Вінниця»: подробиці

Пакунки з найнеобхіднішими продуктами роздали одиноким пенсіонерам віком 70+, отримувачам послуги «Догляд вдома» у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування. Така акція пройшла сьогодні, 30 серпня. Допомогу організувала релігійна місія «Карітас-Спес-Вінниця».

«Продовжуємо співпрацю з благодійниками “Карітас-Спес-Вінниця”. Регулярно наші підопічні отримують допомогу від організації, за що ми їм дуже вдячні. Варто розуміти, що Терцентр опікується вразливими категоріями населення, в тому числі людьми старшого віку. Це ті громадяни, які живуть одні, отримують мінімальні виплати та користуються послугами наших соціальних робітників», – зазначила директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Набір, який роздали одиноким вінничанам віком понад 70 років, складається з макаронів, сочевиці, чаю, кави, консервів, питної води, солодощів та соусів.

«Таку підтримку надаємо регулярно в міру можливості. У важкі часи потрібно простягати руку допомоги нужденним, що ми і робимо», – сказав очільник «Карітас-Спес-Вінниця» Євген Маркевич.

Загалом допомогу сьогодні отримали 35 вінничан. Серед них – 82-річна пенсіонерка.

«Пенсію я отримую мінімальну, значну частину витрачаю на ліки. Тому така допомога для мене дуже важлива. Живу я сама. Понад 40 років пропрацювала комірницею на авіаційному заводі», – ділиться жінка.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin