Як вирішити проблему паркування у Вінниці ?

Відповідь на це непросте запитання шукали учасники круглого столу: представники департаменту енергетики, транспорту і зв’язку, науковці з питань організації дорожнього руху, представники спільноти автомобілістів і велосипедистів та «Вінницької транспортної компанії».


Зокрема один з учасників зустрічі Геннадій Богуславський, який в департаменті енергетики, транспорту та зв’язку координує роботу підрозділу з дотримання правил паркування транспортних засобів, розповів усім присутнім про деталі роботи інспекторів з паркування, які незабаром працюватимуть в нашому місті:

 

Інспекція з паркування має розпочати свою роботу вже цього року. Загалом у новоствореному відділі планується 20 посад. Свою точку зору на вирішення проблеми з паркувальними місцями висловив і міський голова Сергій Моргунов:

 

Також під час круглого столу стало відомо про плани міської ради щодо придбання спеціального евакуатора. Також розробляється технічна документація щодо створення спеціального майданчику для перебування тимчасово затриманих транспортних засобів.

Джерело фото: сайт ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin