Більше 200 дітей з Вінниччини хворіють на коронавірус

Сьогодні, 25 серпня, перший заступник голови ОДА Наталя Заболотна  провела щоденне ранкове засідання оперативного штабу із запобігання та протидії поширенню на території Вінницької області COVID-19 в форматі онлайн відеоконференції.

У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та служб області.

Про поточну ситуацію із захворюваності на коронавірус поінформувала  директор ДУ «Вінницький обласний лабораторний Центр МОЗ України» Валентина Зайцева.

За її інформацією, впродовж минулої доби було досліджено 520 зразків  – коронавірус вперше виявлено  у  25 осіб. м. Вінниця – 9; Томашпільський район – 3; Шаргородський район – 2; Калинівський район – 2; Вінницький район – 1; Жмеринський район – 1; Гайсинський район – 1; Козятинський район – 1; Крижопільський район – 1; Барський район – 1; Бершадський район – 1; Погребищенський район – 1; Тиврівський район – 1.

Валентина Зайцева також повідомила, що станом на сьогодні, 25 серпня, на території області зареєстровано 5499 підозр на коронавірусну хворобу. У 3649 осіб – виявлений коронавірус, в т.ч. у 287 дітей. За останню добу  захворіла 1 дитина.

Одужали 2636 осіб, у т.ч. 233 дитини і 442 медичних працівники. На даний час хворіє 939 осіб, у т.ч. 54 дитини та 118 медичних працівників.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin