Мер Моргунов: 213 мільйонів гривень склав цьогоріч бюджет розвитку Вінницької міської ОТГ, спрямований на заклади освіти

За ці кошти зробили ремонти та провели реконструкції деяких приміщень. Щороку видатки бюджету розвитку на освіту зростають. І галузь освіти залишалась пріоритетною, попри виклики пандемії.


Враховуючи ситуацію з коронавірусом і те, що значно скоротилися надходження до бюджету міста, саме галузь освіти для нас була і залишається пріоритетною. Наша команда переконана, що капіталовкладення  в освіту – це майбутнє наших дітей та міста, – розповів Моргунов.

Міський голова наголосив, що реалізовано чимало проєктів, спрямованих на покращення якості освіти. Зокрема, вдалося завершити будівництво нової школи на Поділлі, наразі триває утеплення 7 садочків та 3 шкіл, збудовані нові спортивні майданчики для шкіл. А вже до кінця року відкриється новий садочок на Тяжилові, по вулиці Ватутіна на 115 місць. Його будівництво здійснюється за кошти інвестора. А місто виділило 4 мільйони гривень на придбання обладнання та інвентарю. 

На сьогодні ми зробили 32 заклади, вони на завершальному етапі термодернізації. Я вважаю, що це достатньо серйозний показник  і результат роботи у першу чергу департаменту освіти та всієї міської ради протягом останніх 4 років. Наше серйозне надбання цьогоріч  відкриття нової школи на Поділлі. На цей проєкт направили майже 170 мільйонів гривень, з них 73 – з бюджету міської громади, – зазначив мер.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin