Вінницький аеропорт готується до прийому хасидів

Десятки тисяч паломників з Ізраїлю прибувають до України щороку на святкування юдейського Нового року. Цьогоріч свято триватиме з 29 вересня по 1 жовтня. Частину паломників прийме вінницький аеропорт.

Як зазначив у коментарі Радіо «Місто над Бугом» Ярослав Мазурець, директор вінницького аеропорту, заплановано чартерні рейси: приліт до Вінниці – на 25 та 26 вересня і виліт до Тель-Авіва на 2 та 3 жовтня. Також введено і регулярний рейс. Зазначимо, що регулярні рейси між Тель-Авівом і Вінницею здійснюються впродовж всього року. Очікується що послугами Вінницького летовища скористаються до 1500 паломників. В свою чергу вінничани отримають можливість придбати квитки до Тель-Авіва за значно нижчою вартістю. Адже літаки привозитимуть хасидів до Вінниці, а відлітатимуть порожніми. Тож в цей час, за словами Ярослава Мазурця, можна вигідно придбати тур на «Святу землю»:

 

Загалом на святкування юудейського Нового року до Умані цього року очікується прибуття майже 40 тисяч паломників-хасидів. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin