Мер Моргунов про реконструкцію дитячого садка: В оновленому закладі буде вже на 3 групи більше

У Вінниці продовжують реконструювати дошкільні заклади освіти. Минулого року розпочали роботи у ДНЗ №16, що по вул. Зерова, 12. Будівельники знесли старе аварійне приміщення, і на його місці будують новий корпус.  Як тривають роботи на об’єкті, сьогодні, третього вересня, проінспектував міський голова Сергій Моргунов.

“Це один з корпусів садочку № 16 на вулиці Зерова. Будуємо його фактично «з нуля» замість знесеного аварійного приміщення 30-х років минулого століття. Важливо, що в оновленому закладі буде вже на 3 групи більше. І загалом він зможе прийняти близько трьохсот маленьких мешканців. Це дуже актуально для молодих батьків, які живуть у цьому районі за залізничним вокзалом.

Сьогодні в черговий раз проінспектував роботи. Адже від того, наскільки дотримуються технологій на кожного етапі будівництва, залежить, в яких умовах перебуватимуть вихованці дитсадка. Будівельники уже звели триповерхову будівлю та перекрили її. На жаль, у зв’язку з пандемією ми були змушені внести корективи в плани робіт. Наразі цей проект ми фінансуємо повністю з бюджету територіальної громади. Тож на зиму об’єкт законсервуємо. Сьогодні дав доручення до холодів встановити вікна та фасадні двері, аби захистити будівлю від опадів.

Продовжать будівництво вже наступного року. Подали також заявку на Державний фонд регіонального розвитку і розраховуємо на підтримку. Другий етап реконструкції передбачає утеплення вже іншого корпусу садочку, де зараз виховуються діти.

Розвиток інфраструктури дошкільної освіти – наш пріоритет. У маленьких вінничан мають бути сучасні та комфортні садочки.”, – зазначив мер.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin