Вінниця потрапила у Forbes



У свіжому номері українській версії журналу Forbes опублікували рейтинг кращих міст для бізнесу в Україні. Вінниця посіла друге місце, поступившись лідеру Івано-Франківську.

«Вінниця – в числі кращих міст для бізнесу в Україні. Приємно, що Вінницю відзначають експерти, але ще є до чого прагнути, і ми не зупиняємось.», – написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

«Forbes» взяв до уваги 10 критеріїв, серед них – прозорість міської влади, ділова активність, показники Doing Business, купівельна спроможність, транспортне сполучення, безпека, освіта, сприйняття міста його жителями, міграційна привабливість та екологічна ситуація.

«У Вінниці найкращі позиції в країні за легкістю ведення бізнесу. Також, відзначають автори рейтингу, вінничани більше задоволені якістю життя, аніж мешканці інших міст. Місто отримало високі оцінки й за прозорістю міської влади та рівнем освіти. Важливо, що Вінниця регулярно потрапляє у ТОП різних рейтингів. Адже це орієнтир для потенційних інвесторів. Ми створюємо умови для, того щоб бізнес у нашому місті міг комфортно працювати і створювати робочі місця. Заснували 3 індустріальних парки. Спростили систему, аби стимулювати підприємців відкривати свою справу. Коли у підсумку маємо нові заводи, інновації, робочі місця і надходження до бюджету – це і є конкретний результат співпраці з бізнесом. І безпосередньо впливає на розвиток громади», – додав мер.



Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin