На Вінниччині п’яний чоловік побив свою співмешканку і жінка померла

Співробітники Мурованокуриловецького відділення поліції протягом кількох годин встановили причетність до нанесення смертельних ушкоджень жінці її співмешканцем. Травми, нанесені потерпілій, зловмисник намагався видати за ушкодження, отримані нею під час падіння з велосипеду. Речові докази, знайдені поліцейськими під час огляду будинку та прилеглої до нього території, змусили чоловіка зізнатись у вчиненому.

14 вересня близько 3.00 год. до поліції зателефонував 41-річний житель села Жван та повідомив, що вночі раптово померла його 35-річна співмешканка. Слідчо-оперативній групі, яка прибула на місце події, чоловік розповів, що ввечері після спільного розпиття спиртних напоїв жінка на велосипеді їздила в поле, а повернулась з тілесними ушкодженням. За словами зловмисника, він надав їй допомогу та поклав спати, а вночі вона померла. 

За словами начальника Мурованокуриловецького відділення поліції Олександра Намакарського, під час огляду будинку співмешканців та прилеглої до нього території поліцейські знайшли речові докази, які свідчили, що чоловік намагається приховати сліди злочину та свою причетність до нього. У сусідському покинутому будинку слідчі знайшли закривавлений одяг потерпілої та її співмешканця, а також топорище зі слідами крові. Тоді чоловік зізнався, що між ним та його співмешканкою під час розпиття спиртних напоїв виникла сварка, і він її побив. Травми виявились несумісними з життя.


За попереднім висновком судово-медичного експерта, жінка померла від травматичного шоку. 
Правопорушнику, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбій, оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку і поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin