Поліція Вінниччини затримала группу злочинців, які вчинили десятки крадіжок

Працівники немирівської поліції затримали чотирьох жителів одного з сіл району, які обкрадали будинки та господарські приміщення жителів районного центру.   

Як розповів начальник Немирівського відділу поліції Петро Скічко, підозрюваних віком від 18 до 33 років працівники поліції затримали на вулиці одразу після вчинення ними чергової крадіжки з підвальних приміщень багатоповерхівок у м. Немирів. Зловмисники несли викрадені електроінструменти та інші побутові речі.

Двоє з затриманих раніше притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. 
Під час перевірки з’ясувалось, що зловмисники причетні до близько десятка крадіжок на території Немирова. У помешканнях підозрюваних поліцейські виявили речі, про викрадення яких протягом року повідомляли в поліцію місцеві жителі. Частину викраденого зловмисники встигли реалізувати. 

З помешкань та господарських приміщень потерпілих правопорушники викрадали побутову техніку, електроінструменти, велосипеди, скутер та інші цінні речі.
Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачено до 6 років ув’язнення.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin